Molimo pritisnite "Započni" da bi ste započeli ragovor.

Naše usluge

Kvalitet

Kvalitet

Najbolji kvalitet zagarantovan

Sigurno plaćanje

Sigurno plaćanje

Sigurno plaćanje karticom iz udobnosti Vašeg doma

Podrška korisnicima

Podrška korisnicima

Besplatna info linija

Brza pošta

Brza dostava

Do željenog proizvoda za 24h - 48h

Najbolje cijene

Najbolje cijene

Nagradne igre i vaučeri

Povrat robe

Povrat robe

Izvršite povrat robe ukoliko niste zadovoljni

Brendovi s kojima surađujemo

Brendovi s kojima surađujemo

      Oct 26, 2020    Uncategories    0 Comments

Osim plasiranih vlastitih proizvoda koje uvozimo iz cijeloga svijeta u ponudi je asortiman raznovrsnih proizvođača iz BiH. S tim u vezi, najveći fokus naše platforme i jesu domaći proizvođači i promovisanje BiH tržišta.

Brendovi sa kojima surađujemo:

  • KOVAN M.I. - vodeća kompanija za proizvodnju kotlova i kamina za zagrijavanje privatnih,stambeno poslovnih i industrijskih objekata ,uz korištenje obnovljivih izvora energije(biomase pelet i sunčeve energije).

  • KOVAČNICA KRALJEVIĆ - postoji još od 1984.g. Uspjeli su da opstanu na tržištu sve do danas iako se bave zanatom kojeg zamjenjuje nova tehnologija. Razlog zbog kojeg idalje opstaju jeste nepremostiva kvaliteta. U ponudi imaju sve vrste kovanog alata.

  • Lović & Co - bave se proizvodnjom trapeznih limova, limovnih imitacija crijepa, kompletnih limarskih galanterija, strujnih, hidrantskih, poštanskih i gardarobnih ormara kao i razvodnih ormara za grijanje. Svi proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom što pokazuje i obim poslovanja Lović&Co kompanije.

  • POLY d.o.o.- Proizvodnja i ponuda plastičnih proizvoda za građevinarstvo i PE folija i vrećica sa štampom i bez štampe, tehnološkim postupcima prerade: brizganje i ekstruzija. Veleprodaja i maloprodaja kompletnog programa proizvoda za instalacije centralnog grijanja (zidno, podno, etažno) vlastite proizvodnje i renomiranih proizvođača/dobavljača.

  • PROMIS- Proizvodnja namještaja po mjeri. U veoma kratkom roku Vaše ideje možete pretvoriti u jedinstven proizvod u skladu sa svojim potrebama. Stručni tim, posvećenost poslu, dugogodišnje iskustvo i petogodišnja garancija dovoljni su razlozi da nam ukažete povjerenje i prepustite nam opremanje Vašeg enterijera.

  • JUKAN d.o.o. (Eko hrana) – Već 23 godine se bavimo proizvodnjom raznovrsnih prehrambenih artikala od 100% prirodnih sastojaka koji ne sadrže šećer kao ni konzervanse.

  • FARS-INOX DOO. – Nudimo raznovrstan izbor pažljivo dizajniranih armatura za kuhinje i kupaonice, opremu za kupaonice za stambene jedinice, kao i niz komercijalnih aplikacija. Naši proizvodi daju najbolju moguću kombinaciju inovacije, korisne funkcije i trajne vrijednosti. Fars-Inox armature su izrađene od nehrđajućeg čelika (inox 18/10) te su polirane do visokog sjaja. Upotreba nehrđajućeg čelika garantira visok kvalitet, lako održavanje, trajnost i pouzdanost. Proces proizvodnje zadovoljava visoke evropske ekološke standarde.

AKCIJA

Newsletter

Prijavite se na Žara newsletter i budite u toku sa najnovijim dešavanjima i akcijama.

Kvalitet po pristupačnim cijenama !